plug (4)

Døgnservice elektriker på Amager og omegn - åbent 24/7

Vi kører ud i Storkøbenhavns alle bydele 24/7 også om weekend og om helligdage. Har du problem med din strøm. Tøv ikke med at kontakt os.

At være elektriker er et spænende og varierende arbejde. Men det tager også lang tid at få alle de viden man skal have for at må rode med el. Derfor er el-arbejde måske ikke det billigste håndværk per time. Se video her fra Tekniq om at blive elektriker.

Afspil video

Læs om vores el ydelser og priser her

backup-2087389_1280

I forbindelse med den nye el lov har fejlstrømsafbrydere fået et nyt navn. Det tidligere HPFI relæ hedder nu RCD. RCD står for Residual Current Device, direkte oversat til reststrømsenhed – hvilket dog betyder fejlstrømsafbryder i daglig tale.

current-3699400_1280
Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.
catenary-3734373_1280 (1)
Vi er specialister i energioptimering indenfor belysning og lamper. Om det er kontor, lager eller produktion finder vi en optimal løsning. Vi udarbejder en gennemskuelig rapport så du får det bedste beslutningsgrundlag hvor du kan se hvor du sparer og hvor meget

Priser hos os

Vi har forskellige priser i forhold til hvilken type af opgave og hvornår opgaven skal udføres, du er altid velkommen at spørge hvis du er i tvivl om prisen.

Dagstimer

Fra 0
dk per time

Generelt

Fra 0
dk per time

Aftenstimer

Fra 0
Dk per time

service details

Vi tilbyder flere forskellige ydelser indenfor flere erhverv

bug_icon

Fejlfindning

Vi sørger for fejlfinding, vi har dog også andre håndværkere f.ek.s Diamantboring og tømrer 

code_icon

Vi står klar med hjælp til installation samt fejlfinding på dit eksisterende netværk. Vi hjælper med opsætningen så jeres trådløse netværk fungerer optimalt. Også elektroniske kodelås samt flytning af eltavle.

cloud_icon

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, vi er en del af Norh Entreprise og kan derfor tilbyde byggefirma løsninger i hele Storkøbenhavn. Vi samarbejder også med f.eks. Lej håndværker hvor du kan lej affugter og meget mere

screen_icon

Nye elinstallationer

Vi giver et godt og seriøs tilbud til nybyggeri og renovering. Vi hjælper, rådgiver og arbejder løsningsorienteret og leverer den bedste service til dig. Efter en  ny elinstallation kan vores samarbejdspartner Norh Maler på Frederiksberg gøre det flot igen. 

firewall_icon

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld.

Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge. Hos låsesmed.dk kan du også få hjælp lokalt f.eks. af låsesmed på frederiksberg eller af deres låsesmed amager

server_icon

El tjek

Det er lovpligtigt, at der ved hushandler foretages et el tjej, nå der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Lovpligtig el tjek er en stikprøvegennemgang. Ny Elinstallation Amager kan hjælpe med et eventuelt el-tjek. 

ceiling-lamp-335975_1920

Lampe ophængning

Vi er specialister i lampeophængning og belysning, vi kan hjælpe dig i hele Storkøbenhavn med;

Alle aftaler er overholdt, der har været god kommunikation og arbejdet er udført i høj kvalitet, og hurtigere end angivet i tidsplanen. Vi har været meget glade for samarbejdet
Det hele blev fikset på ca en time, lidt mere, da han skulle hente noget på et lager, men blev kun faktureret det reelle forbrug her.
De skulle skifte noget lys og sætte nogle kontakter op på vores lofter. Magen til servicemindede og søde håndværkere skal man vist lede længe efter!
Alle vores El problemer blev fikset til perfektion og på ingen tid, samt blev vores Designer lamper hængt op og det færdige udtryk er præcis som ønsket. Daniel vil blive kontaktet igen, hvis vi får brug for El tjek i fremtiden.
Meget fint arbejde En virkeligt professionel virksomhed. Arbejdet blev startet og afsluttet til tiden og var af meget høj kvalitet. Kan absolut anbefales.
Doa
Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.