Hvad er et smart hjem? Hvor finder jeg en elektriker til smarte installationer?

Hvad er et smart hjem? Hvor finder jeg en elektriker til smarte installationer?

Hvad er en smart hjem?

En smart hjem er et ham, der er teknik som på forskellige måder er designet til at hjælpe til i hverdagen. For nogle handler det bare om at montere en Bluetooth enhed på væggen, mens andre intet er meldt til hver enkelt vrå i hjemmet er tilsluttet til den seneste teknik.

Med tanke på at du har fundet hit har du formodeligt også hørt tales om smart hjem. Teknik opleves ofte med noget kompliceret men pointen med smarte hjem er den modsatte, nemlig at gøre livet mindre kompliceret med hjælp af teknikken

Hvad monterer smarte hjem?

Hvis du er heldig så kan du finde en lokal elektriker til montering af smarte hjem. F.eks. hvis du bor på Frederiksberg, så kan en elektriker på Frederiksberg hjælpe dig.
Hvis du bor i København så er der nok aldrig nogle problemer med at få fat i en elektriker til smarte hjem installationer. Københavns Elektriker monterer i hele København. 

Læs mere: https://www.koebenhavns-elektriker.dk/

Hvorfor skulle jeg have et smart hjem?

Nu hvor vi har været lidt igennem om, hvad et smart hjem er, er det tid til at tale om fordelene ved et smart hjem. Nogle gange sker det, at teknologi bliver skabt og købt bare for dets skyld; lidt ligesom legetøj til alderskriser, men det er ikke tilfældet for smarte hjem.

Spar energi (og penge)

Mange tror, at smarte hjem skal koste en formue, men på sigt kan de faktisk betyde besparelser på mange måder. For det første betyder automatisk varme, aircondition og meget mere, at du aldrig bruger mere energi, end du har brug for, hvilket tydeligt bliver synligt på elregningen. Derudover sparer du tid gennem de gøremål, der er automatiserede, såsom rengøring, og tid er som bekendt penge.

Bedre sikkerhed

Nogle nøjes med at have en alarm koblet til døren, men på sikkerhedsfronten er der meget, der kan opgraderes takket være ny teknologi. Ikke mindst har vi den afskrækkende effekt, som smart sikkerhed har på eventuelle indbrudstyve; der er simpelthen færre mennesker, der forsøger at bryde ind i hjem, der har smart overvågning. Derudover kan det være praktisk at vide, hvad der sker derhjemme, når du er væk, eller hvis du bare venter på en pakke, mens du er på arbejde. At have bedre styr på hjemmet er aldrig forkert!

Forenklet hverdag

Selvom energibesparelser og sikkerhedsforbedringer bestemt er vigtige, er den måske vigtigste årsag for mange, at hverdagen, og det konstant nævnte livspuslespil, aldrig har været nemmere, end det er nu, takket være det smarte hjem. Alt fra rengøring til madlavning bliver gjort nemmere og så får du tid til ting, der er meget sjovere.

Mere sjov hver dag

Når du har mere tid til ting, der er sjove, har du måske allerede en idé om, hvad du måske tænker på. Hvis inspirationen skulle løbe tør, kan det smarte hjem faktisk hjælpe her, for eksempel kan du råbe til din digitale assistent, at du vil lytte til en yndlingssang og du kan også bruge den til at få inspiration og tips til en god film eller tv serie. Prøve!

Hvilke produkter er gode at have i et smart hjem?

Markedet er på kort tid blevet oversvømmet med produkter skabt til smarte hjem, f.eks. KNX. Det er ikke let at finde det produkt, du har brug for i denne jungle, især hvis du navigerer gennem det på egen hånd. Vi har derfor samlet en liste med et par forskellige eksempler.


Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.